home DIVERSE Extraterestrii au dezactivat armele nucleare

Extraterestrii au dezactivat armele nucleare

Share

Şase foşti piloţi din armata Statelor Unite ale Americii au făcut câteva dezvăluiri şocante în legătură cu acţiunile extratereştrilor pe planeta Pământ. Americanii susţin că fiinţe de pe altă planetă au aterizat, s-au infiltrat în centrele de lansare ale rachetelor nucleare din Marea Britanie şi SUA şi au dezactivat armele.

Potrivit The Telegraph, cei şase bărbaţi susţin că extratereştrii au dezactivat arme nucleare în mod repetat din 1948 până în prezent. Cei care au făcut aceste dezăluiri acuză guvernelor celor două ţări pentru faptul că încearcă să ţină secrete astfel de informaţii.

Foştii piloţi americani au ajuns la aceste concluzii după ce au discutat cu 120 de membrii ai armatei care au ieşit la pensie. Informaţiile pe care le-au colectat ar demonstra că extratereştrii ar fi aterizat ultima dată în urmă cu şapte ani.

FOTO: 9am

Scopul americanilor este acela de a convinge guvernele celor două ţări să recunoască faptul că ştiu despre acţiunile extratereştrilor de pe Pământ. “Armata Statelor Unite minte în legătură cu OZN-urile şi eu pot să dovedesc acest lucru” a declarat, potrivit sursei citate, căpitanul Robert Salas.

Acesta din urmă susţine că a văzut un OZN survolând cerul, în 1967, la un buncăr pentru rachete nucleare din Montana. “Eram la datorie când am văzut obiectul plutind deasupra bazei. Rachetele au fost dezactivate imediat. Acelaşi lucru s-a petrecut la o altă bază la o săptămână după aceea. Se pare că extratereştrii sunt foarte interesaţi de armele noastre de distrugere în masă”, a spus Salas.

Astfel de evenimente au fost raportate totodată şi în Marea Britanie. Teoria celor şase piloţi americani este susţinută şi de colonelul Charles Halt, din armata britanică, care susţine că în urmă cu 30 de ani extratereştrii au coborât într-o bază militară de la Bentwaters, în interiorul halei de depozitare a rachetelor nucleare.

Reprezentanţii oficiali ai celor două ţări nu au făcut niciun comentariu deocamdată în legătură cu teoriile foştilor militari.

Sursa: Click

Ea va vorbi cu extratereştrii (Libertatea)

Oricât de ciudat ar părea, în curând, omenirea va avea un ambasador special pentru comunicarea cu extratereştrii, au anunţat recent oficialii Organizaţiei Naţiunilor Unite. Favorită pentru preluarea funcţiei este o astrofiziciană din Malaysia, Mazlan Othman, de 58 de ani.

FOTO: Teara

Mazlan Othman, care e în prezent şefa unei organizaţii ONU mai puţin cunoscute, UNOOSA – Biroul pentru Afacerile Spaţiale, susţine că propunerea ei la funcţia de “ambasador care va vorbi cu extratereştrii” nu e deloc una inedită, mai ales că descoperirea recentă a sute de planete care orbitează în jurul altor stele face probabilitatea descoperirii vieţii extraterestre mai mare decât până acum… citeste tot aici

===

NOTA: Foarte rar preiau publicatii de scandal. De data aceasta mi-am permis sa fac acest lucru, pentru ca, asa cum se poate vedea aici, de exemplu, stirile acestea au fost preluate de catre presa tabloida romaneasca de pe surse absolut respectabile.

Mai mult, subiectul este extrem de important si in perioada urmatoare va deveni si mai important pentru omenire, pe masura ce ne vom da seama ca defapt am intrat demult in era cosmica, insa nu am fost si anuntati asupra acestui fapt.

Citeşte şi
Un document se refera la inteligenta extraterestra: "NSA Technical Journal Vol XIV No 1 with
~Basescu, atac la Blaga~inghetarea pretului benzinei, bomba cu ceas~creste pretul aurului~Rosswell in actualitate~platforme de poker
In Anglia au fost desecretizate 35 de rapoarte legate de aparitia obiectelor zburatoare neidentificate (OZN)
O sursa WikiLeaks a lasat sa se scurga continutul unei corespondente a Departamentului de Stat
Prima cablograma diplomatica a SUA redata de Wikileaks, care mentioneaza existenta OZN-urilor, a fost facuta
Este vorba de mii de documente care acopera o perioada de timp de peste 50
Un dosar facut public de Ministerul britanic al Apararii, miercuri, dezvaluie ca un UFO (adică
Elliot Broidy, intermediarul lui Liviu Dragnea în relaţia cu Donald Trump, a frânt-o-n fericire. El
Pentru a-şi linişti aliaţii din Pactul Nord-Atlantic, Statele Unite a trimis în Marea Neagră două
Share