home POLITICA Eugen Tomac afirmă că Diaspora ar trebui să dea în judecată MAI

Eugen Tomac afirmă că Diaspora ar trebui să dea în judecată MAI

Share

Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea și minciuna duse la paroxism, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac.

Eugen Tomac, apel pentru formarea polului politic anti-PSD

A susține că, pe 10 august, românii care au venit în țară pentru a-și exprima nemulțumirea față de Guvernul Dragnea-Dancilă au fost trimiși de statele din care provin pentru a da o lovitură de stat arată cât de limitați sunt acești oameni care conduc astăzi destinele României. Doar comuniștii îi priveau cu atâta ură și dispreț pe românii care nu mai suportau umilințele regimului și plecau din țară. În România anului 2018, nu există nicio diferență între linia de propagandă a fostului PCR și cea a PSD.

Prin aceste declarații, Carmen Dan insultă, în mod direct, statele cu care avem relații speciale, fiind împreună parte a Uniunii Europene și a NATO.

Cum pregătim noi Președinția Consiliului Uniunii Europene, acuzându-i pe europeni că ne trimit cetățenii în țară pentru a schimba cu forța ordinea în stat?

Carmen Dan are obligația de a oferi public explicații referitoare la enormitățile pe care le debitează. Să ne explice, de asemenea, de ce insistă în a minți și a aduce, în mod constant, deservicii României? De ce insistă, cu atâta încrâncenare, să arunce totul pe umerii unor conaționali care au vrut doar sa tragă un semnal de alarmă actualei guvernări care împinge țara în afara Uniunii Europene.

Români, indiferent unde locuiți, România este țara voastră. Dați-o în judecată pe această impostoare care s-a agățat de scaunul ministerial și vă denigrează, în numele statului român, acuzându-vă de tentativă de lovitură de stat. Astfel de acțiuni nu pot rămâne nepedepsite. Demnitatea românilor este mai presus de iresponsabilitatea unor politicieni cu minte îngustă.

Citeşte şi
Liderul PSD Liviu Dragnea şi Carmen Dan, miinsitrul de interne, sunt implicaţi direct în represiunea
MAI susţine, în propunerea de avansare a colonelului Paraschiv, că Fantoma Albă, comandantul dispozitivului de
Mircea Dusa e captiv intre datoria sa de ministru de Interne, de a sanctiona contravenienti
~alarma de criza data de piete~o noua recesiune pare iminenta~incepe furtuna financiara perfecta a lui
Premierul Emil Boc, invitat la Realitatea TV, a acuzat postul de "manipulare grosolană prin scoaterea
~cin' sa fie la Elbit, contractant MApN? Dudu, fostul ministru al Apararii~sfarsitul doi si-un sfert?~spaga
4.01.2011: Mironescu e numit la CNPAS; 6.01.2011: e detaşat la MAI; 25.01.2011: revine la CNPAS,
~mafia din Portul Constanta si firele ei~bancile grecesti inca nu retrag capital din Romania~alt vulcan
Pe Laurentiu Mironescu, demis de curand, nu-l recomanda nimic pentru aceasta functie. Nu avea o
~vamesi curati ca lacrima~unde pui degetul~Oltchim spre privatizare~riscul unui cutremur in Romania~petrolul se scumpeste, atacat
Share