home ECONOMIE Eugen Nicolăescu, propus de PNL viceguvernator în locul lui Bogdan Olteanu

Eugen Nicolăescu, propus de PNL viceguvernator în locul lui Bogdan Olteanu

Share

PNL l-a propus pe Eugen Nicolăescu pentru postul de viceguvernator al BNR, inormează surse politice. Într-o ședință a conducerii PNL, Sulfina Barbu a fost propusă membru CNSAS.

 

Bogdan Olteanu, trimis în judecată în Dosarul Milionul

 

Alţi foştri parlamentari şi miniştri PNL care în urma alegerilor din 11 decembrie au rămas pe dinafară au fost nominalizaţi. Anca Boagiu, preşedintele PNL Sector 2, a fost propusă la Curtea de Conturi. Pe de altă parte, Teodor Atanasiu a fost propus la ANRE.

 

Eugen Nicolaescu, la luptă cu Florin Cîţu

 

Eugen Nicolăescu a câştigat nominalizarea la luptă cu deputatul PNL Florin Cîţu. Acesta este un fost analist de bancă, devenit ulterior epert independent în sistemul bancar şi pieţe conee.

 

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, reţinut de DNA

 

Înainte de congresul PNL, în acest partid au loc repoziţionări, lupte pentru putere şi rearanjări de plăci tectonice. DIn Comisia juridică, face parte şi fostul copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu. Aceasta a lipsit de la votul  scandalos de ieri pe proiectul Legii graţierii. Ca şi Nicolina Pauliuc, care a invocat motive sănătate.

 

Poate şi-a pus piciorul în ghips sau poate nu. Dar ambele puteau fi înlocuite, la cerere, de alţi colegi. Or, Alina Gorghiu a ieşit din sală exact la votul sensibil pe Legea graţierii.

 

Raluca Turcan critică abordarea comunistă de tip Alina Gorghiu

 

Opoziţia contează şi e relevantă doar atunci când e prezentă, pentru că uneori mobilizarea poate fi decisivă în a câştiga o luptă prin votul pe care îl ai.

 

, a scris Raluca Turcan pe contul ei de Facebook. PNL are aceste probleme structurale de foarte mulţi ani. El a fost ritmic pervertit de centrul de iradiere a corupţiei din România, care este PSD. Aceasta – prin pervertirea membrilor săi de frunte.

 

Revenind la Eugen Nicolăescu, este bine să ne amintim atitudinea sa publică agresivă şi destructivă din anul 2012. Ea nu a fost contra unui om, Traian Băsescu, vremelnic preşedinte. Ea a fost contra statului de drept din România.

Citeşte şi
Ministerul Justiţiei a publicat lista integrală a universitarilor care au girat pentru puşcăriaşii scriitori, la
De economie, aceşti oameni nu se vor ocupa, decât ca pompierul, ca să stingă focul
Ce treabă are CSM cu PDL, de şantajaţi cu neconvocarea sesiunii extraordinare şi ca astfel
Nu se poate face nici un compromis politic şi nu poate exista coabitare cu liderii
Guvernaţi de oameni puşi pe căpătuială, lipsiţi de preocuparea de a guverna, fixaţi pe dărâmarea
Se vehiculează deja varianta dizolvării actualului Parlament monstruos. Evident, redistribuita Elena Udrea imediat se trezeşte
Ponta spune ca a format "cel mai competent şi cel mai cinstit Guvern pe care
~Becali somat de Fisc sa plateasca 3 milioane de euro~a fost asasinat Goga?~Gazprom ar cumpara
~sechestru pe gunoiul Cosa Nostra~Steaua sub teroarea Becali~frauda, sport national in Grecia~personajele din sceneta franceza
~UE, sanse mici de supravietuire~creditul de consum limitat la cinci ani~gazon de pus cartofi pe
Share