De ce să lucrezi ca model de videochat (P)

Share

Chiar dacă oamenii privesc această meserie cu un grad ridicat de scepticism, părerea lor nu ar trebui să fie cea mai importantă. De fapt, nu ar trebui să fie importantă deloc.

Indiferent de jobul pe care îl ai și de drumul pe care îl iei în viață, de deciziile pe care le faci, în general, părerea ta ar trebui să fie singura care contează pentru că doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

La fel ca fetele ce lucrează în Live Studio. Au luat această decizie pe cont propriu, fără să asculte vocile critice din jur, au făcut ceea ce au crezut că este mai bine pentru ele și nu regretă deloc decizia făcută!

De obicei, în orice domeniu, se vorbește foarte mult despre părțile proaste ale unui lucru, despre lucrurile ce sunt contra și prea puțin despre părțile bune. Cert este că nu există niciun lucru perfect în lume, toate joburile au părțile lor bune și părțile mai puțin bune.

Despre videochat, știm cu toții ce se vorbește în ceea ce privește părțile proaste, dar câtă lume cunoaște avantajele pe care le ai intr-un studio videochat?

Și aici nu vorbim despre avantajele pe plan material, care e evident că sunt mari, ci vorbim despre avantajele pe plan profesional și personal și cum te-ar putea ajuta această meserie să te dezvolți.

În primul rând, o astfel de meserie îți oferă foarte multă încredere în tine, te ajută se te autocunoști și să te descoperi. Trainingurile la care iau parte modelele noastre au rolul de a le ajuta să se dezvolte și să devină mai sigure pe ele. Multe fete s-au arătat încântate de seminariile ținute de noi și de toate beneficiile pe care le-au avut din urma acestora.

Videochatul te ajută să înțelegi cum gândesc unii oameni, te fac să devii un mic psiholog fără ca măcar să-ți dai seama. Interacționând cu atât de mulți oameni cu diverse probleme, începi să știi cum să-i abordezi și cum să discuți cu ei, o calitate pe care nu multe persoane o au.

Videochatul îți oferă un punct tare ce le lipsește cu desăvârșire oamenilor din ziua de azi și anume empatia. Dacă toată lumea ar avea această calitate măcar puțin, atunci s-ar putea schimba multe.

Principalele motive pentru care există certuri și neînțelegeri sunt tocmai legate de această calitate. Oamenii nu știu să se pună în locul celuilalt atunci când e nevoie.

Când lucrezi într-un mediu online, care implică să interacționezi zilnic cu oameni din diverse părți ale lumii, abia atunci începi să te dezvolți tu, ca persoană. Cu cât cunoști mai multe mentalități și auzi mai multe povești de viață, cu atât devii mai empatic și începi să înveți cum să relaționezi mai bine cu persoanele din jur.

Videochatul te ajută să te dezvolți și îți oferă o perspectivă mai largă asupra lumii, culturilor si mentalităților oamenilor. Videochatul nu este un job în care stagnezi și simți că nu te dezvolți deloc, ci este un job după care zilnic înveți lucruri noi.

Share