home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA De ce este Liviu Dragnea atâtr de speriat de procesul DGASPC Teleorman

De ce este Liviu Dragnea atâtr de speriat de procesul DGASPC Teleorman

Share

Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu. El ar fi determinat-o pe şefa de la Protecţia Copilului, Floarea Alesu, să menţină în funcţie două angajate care nu veneau la muncă.

Liviu Dragnea a fost condamnat cu executare în Dosarul DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea se apropie de sentinţa definitivă şi irevocabilă

Acestea luau salariu şi lucrau, în schimb, la PSD. Salariile încasate de cele două timp de 7 ani este considerat prejudiciu. Acum, Înalta Curte trebuie să stabilească data la care va începe apelul şi ce complet îl va judeca.

Mărturiile împotriva liderului PSD. Cei doi judecători care l-au condamnat pe liderul PSD au indicat în motivare martorii și inculpații, angajaţi la Protecţia Copilului Teleorman, care au dat declaraţii împotriva lui Liviu Dragnea.

Disperarea lui Liviu Dragnea, oglindită în depoziţia martorei Jenica Dumitru:

Am sesizat d-nei director Alesu că cele două nu se prezintă la serviciu, însă aceasta mi-a spus că nu e treaba mea şi că preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Dragnea Nicolae Liviu, ştie despre această situaţie (…).

În perioada în care am avut-o director pe Alesu Floarea, am realizat că situaţia privitoare la cele două angajate o depăşea chiar şi pe aceasta, deoarece aceasta se subordona întru totul oricărei dispoziţii verbale dată de Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman şi al Organizaţiei PSD Teleorman (…)

Era unanim cunoscut de către toţi angajaţii D.G.A.S.P.C. Teleorman (Protecţia Copilului Teleorman – n.r.), inclusiv de către mine, faptul că toţi directorii D.G.A.S.P.C. Teleorman au fost numiţi politic, iar în ceea ce o priveşte pe Alesu Floarea, cunoşteam faptul că aceasta era un membru marcant al PSD Teleorman şi că a avut o funcţie de conducere în acest partid şi că se bucura de susţinerea Preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman din acea perioadă.

Disperarea lui iviu Dragnea şi depoziţia martorului Ramona Paraschiv:

Numita Botorogeanu Adriana am aflat că era angajată în cadrul direcţiei, însă am aflat că în realitate nu venea la serviciu, fiind de notorietate că îşi desfăşura activitatea la secretariatul sediul PSD Teleorman. Acest aspect era de notorietate şi era cunoscut de majoritatea angajaţilor, evident şi de către directori.

Disperarea lui Liviu Dragnea şi depoziţia martorului Remus Boboc:

Din cadrul Direcţiei toată lumea ştia că cele două, deşi sunt plătite pe funcţii în cadrul direcţiei, în realitate nu lucrau, ci îşi desfăşurau activitate la sediul P.S.D. Această situaţie devenise atât de notorie încât era considerat aproape normal ca aceasta, ca şi Stoica Anisa Niculina, să nu vină la serviciu şi să-şi încaseze salariul, deoarece se considera că cele două erau protejate având în vedere că lucrau la sediul Organizaţiei Judeţene a P.S.D.

Disperarea lui iviu Dragnea şi depoziţia martorului Sanda Busuioc:

După percheziţia efectuată de DNA m-am interesat şi eu de motivul cercetărilor şi am aflat că cele două persoane Botorogeanu şi Stoica se bucurau de protecţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Liviu Dragnea, în sensul că lucrau la sediul partidului.

Disperarea lui Liviu Dragnea şi depoziţia martorului Mirela Chera:

Fiind în subordinea Consiliului Judeţean, preşedintele acestuia avea posibilitatea de a face numirile directorilor la D.G.A.S.P.C. Teleorman. Chiar, personal, domnul Dragnea, când a numit-o pe doamna Alesu Floarea, ne-a prezentat-o tuturor angajaţilor.(…)

Arăt că, potrivit cadrului normativ existent, numirea, revocarea şi sancţionarea directorului general al D.G.A.S.P.C. Teleorman se făcea de către preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman (…) Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu, în sensul că toată lumea îl asculta, să nu îl supere.

Citeşte şi
Fostul ministru social-democrat al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a lansat un atac dur la adresa celor
Ştim ceva mai mult acum despre implicarea lui Liviu Dragnea şi a lui Carmen Dan
Dacian Cioloş a declarat că matematica lui Dragnea a crescut salariile, dar acestea nu au
Jurnalistul Liviu Avram ştie la ce se gândeşte acum Liviu Dragnea. Dincolo de ceea ce
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a declinat invitaţia de a merge în SUA,
Liviu Dragnea dorea să meargă în Statele Unite şi să participe la "Mic dejun cu
Să fie acesta începutul sfârşitului lui Liviu Dragnea, anunţat de Gabriela Firea. Între cei doi
PSD a pierdut majoritatea la Camera Deputaților, în urma dezertărilor (pe alocuri sonore) către Pro
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică pe Facebook că Produsul Intern Brut al României
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat faptul că a scris draftul ordonanţei prin care se
Share