home POLITICA De ce Andrei Zaharescu? De ce nu Dana Grecu? Vreau crize de nervi şi geamuri sparte!

De ce Andrei Zaharescu? De ce nu Dana Grecu? Vreau crize de nervi şi geamuri sparte!

Share

Andrei Zaharescu în locul lui Dan Suciu? Eu, sincer, sunt foarte nemulţumit. Zaharescu ştie să citească bine şi e calm, are şi părul grizonat (mi se pare stupidă chestia asta cu grizonant, pentru că semnifică faptul că e cineva sau ceva ce poate să-l grizoneze).

a1
Nu vi se pare că seamănă cu Ponta la faţă? Mai e şi pălugă, s-or fi împrietenit la un pahar de baschet, la sală.

Mi se părea mai normal să fie purtătoare de vorbe Dana Grecu, să facă crize de nervi în faţa jurnaliştilor, să-şi smulgă nasturii şi să-i mănânce, să spargă cu capul geamul de la biroul de presă, să-l fugărească prin Palatul Victoria, apoi să-l dea afară pe bunul Tudor (vechiul funcţionar de la Guvern), dar să-l şi reangajeze în aceeaşi zi (nu ştiu dacă e adevărat, dar am auzit că femeia se duce în market şi urlă, făcându-le de doi lei şi-un praz verde pe vânzătoarele care pun semipreparate în casolete, săracele fete).

Dacă prezenţa lui Dan ca purtător de cuvânt al lui MRU mi se părea stranie, în condiţiile în care excelentul jurnalist a criticat cabinetele Boc ani în şir, prezenţa lui Zaharescu mi se pare nepotrivită de-a dreptul.

• Pagina de media: Primul interviu cu Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al lui Victor Ponta

USL este coaliţia soluţiilor extreme. Cine instaurează contrareforma, încetinind România în câteva zile, de scrie Financial Times despre noi cum nu a mai făcut-o de pe vremea lui nenea Văcăroiu – Romania: can Ponta stay the course?, trebuie să lipească de toţi pereţii cu oamenii moderaţi. Zaharescu e moderat, nu se dă cu capul de toţi pereţii. Aici era o pâine de mâncat pentru Dănuţa Zdruncinuţa.

Sau poate că mă înşel eu? Ia să ne uităm prin biografia domnului Andreucu Zaharescu… ce-mi făcea oare el pe la Pro TV, înainte să fie dat afară de Adrian Sârbu? Oficial, s-a spus că a fost vorba despre o nepotrivire de caracter. Ca cum? Că, înainte să se zvonărească faptul că defapt Zaharescu a matrafoxat neşte bani de publicitate, nu a mai fost nici o nepotrivire de necaracter şi erau numai potriviri de caracter…

Una peste alta, acest domn este exact genul de căţel de prompter cu şcoală de actorie, pe care mi-ar plăcea să-l prind în corzi cu o rafală de întrebări şi să-l văd cum dă din primul colţ în cel de-al doilea, neştiind ce să spună.

Iar acum greutăţile: bun, înţeleg că Dan Suciu era un bun purtător de cuvânt în România, în plină depresiune globală, ceea ce este perfect corect: omul acela are un îndelungat antrenament să susţină orice subiect de această factură.

Dar Andrei Zaharescu de la ştirile de la ora cinci cu sânge pe pereţi, de pe Antena 1, ce caută la Palatul Victoria, măi frate-meu? Alo, USL, de ce nu l-aţi adus pe Adrian Artene de la Cancan TV, că oricum el avea mai mult habar, poate nu ştiaţi, dar a început ca reporter pe Justiţie pentru Ziua.

Totuşi, este bine să o spunem: pe 4 august 1999 aflam că Andrei Zaharescu este consilierul lui IG Popa, fostul PDG de la Petrom. O experienţă pe economice ar avea. Să-l vedem la lucru.

Iar dacă vine la putere Dan OTV Diaconescu o punem purtătoare de cuvânt pe blonda aia creaţă, care-l linguşeşte-n fiecare emisiune. Fi-mi-ar silă să-mi fie…

Citeşte şi
Andreea Creţulescu (RTV) sau Gabriela Vrânceanu-Firea (A3) în topul stridenţelor, al stilului răstit-istericos ai cărui
Andreea Creţulescu are stilul unui extract de fiere, ambalat în zâmbete. Ţi se face frică.
Mai mulți jurnaliști și artiști s-au constituit într-un grup de protest împotriva măsurii ANAF de
Dacă Mircea Badea va citi ştiri de pe prompter, o să râdă şi curcile-n vie,
Realizatorii de televiziune Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta împreună principalul jurnal de ştiri
Delirul pe televiziuni, intoxicarea, dezbaterea tendentioasa, ignorarea elementarelor norme deontologice ale profesiei, toate acestea au
Radu Tudor a spus că şeful statului ar putea fi implicat în scandalul de corupţie
Gabriela Firea, cu a sa „Ştire a zilei“, ocupă locul al patrulea, cu 13% din
Dupa cum se poate observa aici, fiecare oficina media a inteles de cuviinta sa anunte
Port ilegal de cetatenie romana - este titlul filipicei administrate de catre Dan Badea gastii
Share