home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi out de la HotNews, posibilă preluare ostilă

Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi out de la HotNews, posibilă preluare ostilă

Share

Jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi de la HotNews au anunţat că vor părăsi publicaţia. Cei doi sunt recunoscuţi pentru poziţia lor în favoarea democraţiei şi libertăţii de expresie. De mai mult timp, publicaţia online şi-a temperat tonul.

HotNews a fost călcată de inspectorii de la Antifraudă

Există zvonuri neconfirmate deocamdată, conform cărora ar fi vorba despre o preluare ostilă a cotidianului electronic de către cercuri de afaceri apropiate de Liviu Dragnea. Un bastion al presei independente din România pare să se scufunde acum.

Dan Tăpălagă: Colaborarea cu HotNews se opreşte aici

Se incheie astazi una din cele mai frumoase calatorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curand va incepe alta. Dupa aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se opreste aici.

, anunţă Dan Tăpălagă. El explică motivele plecării:

Cat timp am avut un cuvant de spus in conducerea editoriala, am cautat impreuna cu Cristi Pantazi si cu toti ceilalti colegi din redactie sa servim exclusiv interesul public, adevarul si ne respectam cititorii aducandu-le informatii si analize de calitate.

Tăpălagă promite:

Cititorilor care au avut in tot acesti ani incredere in mine le cer putintica rabdare. Ne vom revedea curand in urmatorul proiect editorial.

Cristian Pantazi: A venit timpul să aleg alt drum

A venit timpul sa aleg alt drum. Dupa aproape 14 ani in cea mai tare redactie din Romania, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial impreuna cu Dan Tapalaga si alti ziaristi de calibru din afara redactiei. Las in urma o redactie formidabila si un public exceptional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole functionale intr-un peisaj mediatic desertificat, si sint convins ca asa va ramine.

, anunţă şi Cristian Pantazi.

Share