home EVENIMENT Daddy Flauşatul este chemat la DNA, luni, pe răcoare (Tel Drum)

Daddy Flauşatul este chemat la DNA, luni, pe răcoare (Tel Drum)

Share

I se spunea Daddy Flauşatul, ca urmare a faptului că în grupul de WhatsApp i se zice Daddy. Şi pentru că, atunci când a apărut, umil, la PSD prima dată, purta sandale şi ciorapi flauşaţi albi. Pentru ocazia de luni, ne-am gândit să-i recomandăm o pereche proaspăt spălată, chiar dacă e cam băgată-n boale.

Liviu Dragnea ar fi fost de două ori la Moscova, vizite private

Revenim. Acum, i se va spune Daddy Reţinutul. În sensul că, de la o vreme, este foarte reţinut în apariţiile sale publice. Un fel de silenzio stampa. De exemplu, când o jurnalistă i-a spus că până la urmă va ajunge la închisoare, a fost foarte reţinut.

Şi-a făcut trei cruci, fără să spună nici un cuvânt. De mai mult timp, circulă pe Internet informaţia că Daddy ăsta nu prinde Crăciunul în libertate. Dar există o pavăză la Legislativ, formată dintr-o majoritate toxică de control. Care spune, invariabil, nu.

Daddy Flauşatul, faza cu Dosarul Tel Drum

Sau cu mall-ul de dosare ieşite din vena Tel Drum. Deci, să vedem. Avem o dată Dosarul Brazilia, despre bani sifonaţi inclusiv prin Tel Drum (poate) la Fortaleza. Apoi, este Dosarul Ferma Salcia, unde sunt implicaţi fantoma Ilie Dragne, fiul său şi alţi pui de crocodil.

În fine, este marele dosar Insula Belina. Nu ştim în care dintre aceste dosare va da luni răspunsuri Liviu Dragnea. Dacă se va prezenta în faţa procurorilor, pentru că la prima strigare, azi, a spus nu. Motivând că nu e în ţară.

Deocamdată, nu se ştie în ce calitate va fi prezent în faţa procurorilor. Cine ştie, poate că doreşte să scrie un roman autobiografic. Ori nişte memorii. Au poate o exegeză. Sau poate este curios ce culoare au ochii şobolanului care s-a împrietenit cu Elena Udrea prin anul 2015.

Daddy Flauşatul, absenţe (ne)motivate din Legislativ

Președintele PSD nu a fost văzut zilele acestea la Parlament. Daddy Flauşatul este trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu, în legătură cu un alt dosar. În Dosarul Bombonica, este acuzat de angajarea a două membre PSD la Protecţia Copilului Teleorman.

Numele liderului PSD Liviu Dragnea a fost vehiculat și în Dosarul Belina. În acesta, sunt implicate Sevil Shhaideh, fost vicepremier și ministrul al Dezvoltării, și Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene.

Postari Similare
Michael Schneider (PPE) consideră că în orice ţară europeană unul ca Liviu Dragnea demisiona. Schneider
PSDragnea ar fi tot mai izolat în interiorul propriului partid de guvernământ, susţine europarlamentarul Cătălin
Procurorii DNA au pus azi sechestru pe averea lui Liviu Dragnea. De asemenea, pe cele
Liviu Dragnea a stat puţin azi la DNA. El e cercetat penal întroun nou dosar
Fostul jurnalist Marius Vintilă l-a luat la prelucrat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în avion.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întâmpinat cu huiduieli la Deva. Mai mulţi oameni au
Liviu Dragnea şi Mihai Tudose s-au dus cu încredere într-un fel de vizită de lucru
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut liderului PSD să-l excludă imediat pe senatorul Şerban Nicolae.
Este un fel de febră fiscală în aceste zile. Mai marii PSD - ALDE tot
Fostul lider PSD Victor Ponta îşi continuă atacurile la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea.
Share