home EVENIMENT Daddy Flauşatul este chemat la DNA, luni, pe răcoare (Tel Drum)

Daddy Flauşatul este chemat la DNA, luni, pe răcoare (Tel Drum)

Share

I se spunea Daddy Flauşatul, ca urmare a faptului că în grupul de WhatsApp i se zice Daddy. Şi pentru că, atunci când a apărut, umil, la PSD prima dată, purta sandale şi ciorapi flauşaţi albi. Pentru ocazia de luni, ne-am gândit să-i recomandăm o pereche proaspăt spălată, chiar dacă e cam băgată-n boale.

Liviu Dragnea ar fi fost de două ori la Moscova, vizite private

Revenim. Acum, i se va spune Daddy Reţinutul. În sensul că, de la o vreme, este foarte reţinut în apariţiile sale publice. Un fel de silenzio stampa. De exemplu, când o jurnalistă i-a spus că până la urmă va ajunge la închisoare, a fost foarte reţinut.

Şi-a făcut trei cruci, fără să spună nici un cuvânt. De mai mult timp, circulă pe Internet informaţia că Daddy ăsta nu prinde Crăciunul în libertate. Dar există o pavăză la Legislativ, formată dintr-o majoritate toxică de control. Care spune, invariabil, nu.

Daddy Flauşatul, faza cu Dosarul Tel Drum

Sau cu mall-ul de dosare ieşite din vena Tel Drum. Deci, să vedem. Avem o dată Dosarul Brazilia, despre bani sifonaţi inclusiv prin Tel Drum (poate) la Fortaleza. Apoi, este Dosarul Ferma Salcia, unde sunt implicaţi fantoma Ilie Dragne, fiul său şi alţi pui de crocodil.

În fine, este marele dosar Insula Belina. Nu ştim în care dintre aceste dosare va da luni răspunsuri Liviu Dragnea. Dacă se va prezenta în faţa procurorilor, pentru că la prima strigare, azi, a spus nu. Motivând că nu e în ţară.

Deocamdată, nu se ştie în ce calitate va fi prezent în faţa procurorilor. Cine ştie, poate că doreşte să scrie un roman autobiografic. Ori nişte memorii. Au poate o exegeză. Sau poate este curios ce culoare au ochii şobolanului care s-a împrietenit cu Elena Udrea prin anul 2015.

Daddy Flauşatul, absenţe (ne)motivate din Legislativ

Președintele PSD nu a fost văzut zilele acestea la Parlament. Daddy Flauşatul este trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu, în legătură cu un alt dosar. În Dosarul Bombonica, este acuzat de angajarea a două membre PSD la Protecţia Copilului Teleorman.

Numele liderului PSD Liviu Dragnea a fost vehiculat și în Dosarul Belina. În acesta, sunt implicate Sevil Shhaideh, fost vicepremier și ministrul al Dezvoltării, și Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene.

Citeşte şi
Adrian Ţuţuianu este susţinut de cei 66 de primari PSD din Dâmbovița, alături de conducerea
Liderul PSD Liviu Dragnea, vizibil nervos, a spus miercuri că rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile către Florin Iordache, dupa infrangerea usturatoare de
Doi petenţi au avut astăzi termen în dosarele lor de la Înalta Curte: Liviu Dragnea
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl atacă deja pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după eşecul
Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nici prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans,
Liderul PSD Liviu Dragnea şi-a schimbat acum intenţiile, din momentul în care procesul său privind
Dan Manu, preşedintele PSD Argeş,s-a întrebat în şedinţa organizaţiei locale a partidului ce se fac
Ritmic, Liviu Dragnea are izbucniri care dovedesc că se stăpâneşte cu tot mai multă dificultate.
Presa străină a comentat la cald decizia Comitetului Executiv al PSD de a-i acorda un
Share