home EVENIMENT Daddy Flauşatul este chemat la DNA, luni, pe răcoare (Tel Drum)

Daddy Flauşatul este chemat la DNA, luni, pe răcoare (Tel Drum)

Share

I se spunea Daddy Flauşatul, ca urmare a faptului că în grupul de WhatsApp i se zice Daddy. Şi pentru că, atunci când a apărut, umil, la PSD prima dată, purta sandale şi ciorapi flauşaţi albi. Pentru ocazia de luni, ne-am gândit să-i recomandăm o pereche proaspăt spălată, chiar dacă e cam băgată-n boale.

Liviu Dragnea ar fi fost de două ori la Moscova, vizite private

Revenim. Acum, i se va spune Daddy Reţinutul. În sensul că, de la o vreme, este foarte reţinut în apariţiile sale publice. Un fel de silenzio stampa. De exemplu, când o jurnalistă i-a spus că până la urmă va ajunge la închisoare, a fost foarte reţinut.

Şi-a făcut trei cruci, fără să spună nici un cuvânt. De mai mult timp, circulă pe Internet informaţia că Daddy ăsta nu prinde Crăciunul în libertate. Dar există o pavăză la Legislativ, formată dintr-o majoritate toxică de control. Care spune, invariabil, nu.

Daddy Flauşatul, faza cu Dosarul Tel Drum

Sau cu mall-ul de dosare ieşite din vena Tel Drum. Deci, să vedem. Avem o dată Dosarul Brazilia, despre bani sifonaţi inclusiv prin Tel Drum (poate) la Fortaleza. Apoi, este Dosarul Ferma Salcia, unde sunt implicaţi fantoma Ilie Dragne, fiul său şi alţi pui de crocodil.

În fine, este marele dosar Insula Belina. Nu ştim în care dintre aceste dosare va da luni răspunsuri Liviu Dragnea. Dacă se va prezenta în faţa procurorilor, pentru că la prima strigare, azi, a spus nu. Motivând că nu e în ţară.

Deocamdată, nu se ştie în ce calitate va fi prezent în faţa procurorilor. Cine ştie, poate că doreşte să scrie un roman autobiografic. Ori nişte memorii. Au poate o exegeză. Sau poate este curios ce culoare au ochii şobolanului care s-a împrietenit cu Elena Udrea prin anul 2015.

Daddy Flauşatul, absenţe (ne)motivate din Legislativ

Președintele PSD nu a fost văzut zilele acestea la Parlament. Daddy Flauşatul este trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu, în legătură cu un alt dosar. În Dosarul Bombonica, este acuzat de angajarea a două membre PSD la Protecţia Copilului Teleorman.

Numele liderului PSD Liviu Dragnea a fost vehiculat și în Dosarul Belina. În acesta, sunt implicate Sevil Shhaideh, fost vicepremier și ministrul al Dezvoltării, și Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene.

Citeşte şi
Dragnea vrea o lege împotriva celor care defăimează România. Liviu Dragnea se referă la cei
"Vocea şi talentul" - asta ar recomanda-o pe Viorica Dăncilă pentru postul de prim-ministru al
Din momentul în care a intrat în colimatorul presei occidentale, politicianul acesta nu mai are
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, după întâlnirea pe care a avut-o cu Frans Timmermans,
Liviu Dragnea ar putea să fie debarcat din fruntea PSD, dar nu este o veste
Fostul preşedinte şi lider PSD Ion Iliescu l-a criticat dur pe actualul şef al partidului,
Cozmin Guşă susţine că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să impună cenzuta presei. Prima pe
Preşedintele PSD Liviu Dragnea devine un preşedinte de partid tot mai slab şi temător. În
Jandarmaul bătăuş, care a lovit manifestanţi la protestul de ieri, din Bucureşti, este un client
PSD CExN este noua denumire care ar putea să-i fie dată fără probleme partidului deţinut
Share