home EVENIMENT Cristian Rizea este un escroc în serie, susţine Alin Burcea

Cristian Rizea este un escroc în serie, susţine Alin Burcea

Share

Fostul deputat PSD Cristian Rizea datorează de circa doi ani 4.000 de euro companiei Paralela 45. Este declaraţia patronului acesteia, Alin Burcea. Paralela 45 este una din cele mai mari agenţii de turism din România.

Datoria este pentru zece bilete de avion pe ruta Bucureşti-Nisa. Burcea consideră că Rizea este ”un escroc în serie, care nu a vrut nici o clipă să plătească aceste bilete”. Orice încercare de a recupera banii s-a dovedit un eşec.

Cristian Rizea este una dintre vuvzelele de specialitatea ale PSD din 2012. A fost un actor activ pe toate sticlele tv pentru propaganda murdară a USL Are o voce ideală pentru bruiat oamenii obişnuiţi, care au ceva de spus coerent într-un studio de televiziune.

Cristian Rizea, ba la Nisa, ba la Monte Carlo, pe banii Paralela 45

De aproape doi ani îmi datorează această sumă. Mi-a cerut nişte bilete de avion pe Nisa. Vreo zece bilete de circa 4.000 euro.

Eu am aflat ulterior că era o gaşcă întreagă din România care mergea la Monte Carlo. La momentul respectiv, Rizea era preşedintele PSD Sector 5. Am mers pe încredere într-un deputat în Parlamentul României, nu era un ţigan din Colibaşi.

, a spus Burcea. Patronul Paralela 45 a menţionat că a încercat pe diverse căi să ajungă la Rizea ca să îşi recupereze banii, dar nu a reuşit.

Citeşte şi
La mai puţin de 24 de ore de la eliberarea sa condiţionată, Vlas susţine că
Procurorii DNA au făcut percheziţii la locuinţa fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, informează Mediafax.Sursele
La 28 de ani şi patru luni de la Revoluţie, fostul preşedinte Ion Iliescu a
Fundraiser-ul republican Elliot Broidy a demisionat, vineri, din poziția de adjunct al Comitetului Republican Național.Informaţia
Activistul civic Cristian Mihai Dide a fost reţinut de Poliţie în această seară, încătuşat şi
Raportul GRECO pe care îl publicăm mai jos integral este o tomografie perfectă a modului
Este iminent un atac aerian al Statelor Unite. Surse conexe de presă afirmă că acesta
Maratonistul Tibi Uşeriu și Prinţul Nicolae au participar ca voluntari într-o campanie de împădurire.20 de
Parchetul General cere începerea urmăririi penale împotriva lui Ion Iliescu şi Petre Roman în Dosarul
Oficiul însărcinat cu protecţia datelor cu caracter personal percheziţioneză serverele Cambridge Analytica.Aşa a decis justiţia
Share