home ECONOMIE Conferinta London Affiliate 2018, un real succes

Conferinta London Affiliate 2018, un real succes

Share

Conferinta London Affiliate 2018, cu denumirea sa exact “The London Affiliate Conference 2018”, poate sa fie considerata un real succes. Evenimentul s-a desfasurat intre 7 si 10 februarie in acest an, in centrul expozitional ExCeL din Londra, preferat de jucatorii din aceasta industrie a jocurilor de noroc. Programul a fost vazut ca o continuare a ICE Totally Gaming si s-a dedicat companiilor din domeniul de cazino.

Evenimentul London Affiliate Conference 2018 a gazduit mai mult de 5000 de delegati din foarte multe tari din intreaga lume. Dintre acestia, se estimeaza ca peste 3500 au fost in mod direct afiliati, reprezentanti ai acestei ramuri extrem de importante in prezent in mecanismul de functionare a lumii jocurilor de cazino online. Scopul evenimentului – desigur, comunicare, socializare, discutii despre dezvoltarea parteneriatelor de afaceri, oportunitati noi etc. Parteneriatele deja existente au gasit cadrul perfect pentru consolidare.

Ce va urma in acest domeniu

Operatorii de jocuri, dezvoltatorii de tehnologie, afiliatii, specialistii de pe toate laturile acestei industrii s-au aflat impreuna pe parcursul evenimentelor programate in cadrul London Affiliate 2018. Online exista video-uri si alte marturii ale modului in care s-a consumat conferinta. Urmatorul eveniment major pe agenda iGB Affiliate este Nordic Affiliate Conference, care se va desfasura pe data de 24 si pe data de 25 aprilie, tot in acest an, dar in Copenhaga, in Danemaca. In ceea ce priveste pur si simplu London Affiliate, conferinta se va intoarce in capitala Angliei in 2019, tot in februarie, de pe data de 6 si pana pe data de 9.

Cum vede Romania zona de jocuri de noroc online

Romanii sunt conectati si ei, direct si indirect, la astfel de evenimente majore pe plan mondial in industria de jocuri. In primul rand, trebuie sa subliniem faptul ca exista o piata reglementata si functionala in tara noastra, in mediul online – pariuri sportive, poker si cazino. Foarte apreciate sunt sloturile, iar cei ce cauta informatii despre jocuri in general si despre website-urile legale in special pot accesa cazinourionline.com.ro, o resursa foarte utila.

Tehnologia este cea care alimenteaza aceste forme de divertisment pentru adulti. In Romania, tehnologia de ultima generatie este ceva relativ uzual: suntem obisnuiti cu conexiuni de internet de mare viteza si folosim inovatiile chiar in viata de zi cu zi. Nu numai ca tot mai multi romani au smartphone-uri, dar tot mai multi romani au telefoane smart cu acces pe baza de amprenta, compatibilitate 4G+, camera foto dubla etc. Tehnologia este peste tot in jur, sa ne gandim la cardurile bancare contactless – un nou standard in materie de plati.

Cel mai probabil, jocurile online vor trece peste noi bariere in anii urmatori, pe masura ce noile generatii de utilizatori de internet vor ajunge la maturitate. Trendul este spre a trece in mediul online tot mai multe activitati din viata zilnica, de la plati facturi si cumparaturi, la divertisment pe internet, socializare si multe altele.

De ce jocuri de cazino online? Pe acest segment, exista chiar mai multe avantaje in favoarea online-ului: dincolo de faptul ca pe internet jocul este mai simplu, mai comod, mai avantajos (bonusuri de diverse tipuri) si mai accesibil (oriunde si oricand), utilizatorii din tara noastra au putine variante offline in zona de cazino veritabil, adica joc de ruleta si blackjack. Doar in Bucuresti si in marile orase exista ceva resurse, in rest doar sali de jocuri cu sloturi…

Citeşte şi
Intr-o lume in care tot mai multe dintre procesele de munca sunt robotizate, insemnatatea unor
Remus Borza, deputat independent, fost ALDE, afirmă că Guvernul ar trebui să pregătească ţara pentru
Tehnologia de care suntem înconjurați ne ușurează considerabil existența. Numeroase activități se bazează pe utilaje
Orice business, indiferent de cât de mic sau mare ar fi, trebuie să respecte cadrul
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a declarat într-un interviu că reducerea TVA la 5% pentru turism
Bauturile alcoolice absorb grasimea si curata cerul gurii. De aceea, se recomanda sa se consume
Ministerul Finanțelor, condus de Eugen Teodorovici, a pus în dezbatere publică proiectul unei orgonanțe de
După ce a emis în prim proiect horror de act normativ privind exploatările off-shore, Liviu
Vara a trecut, dar sezonul ofertelor last minute continua. Astfel, daca nu ai ajuns inca
Preşedinţii şi reprezentanţii celor 12 state participante la Iniţiativa celor Trei Mări (I3M) au încheiat
Share