home MASS MEDIA Cocoş, Sandu şi Niro au spus DNA tot (revista presei)

Cocoş, Sandu şi Niro au spus DNA tot (revista presei)

Share

Cocoş, Sandu şi Niro au spus DNA tot (revista presei)

Gândul a aflat că cercetaţii penali Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi cu Dumitru “Niro” Nicolae şi-ar fi recunoscut faptele pentru care au fost reţinuţi, apoi au fost arestaţi preventiv în Dosarul Microsoft. Publicaţia citată susţine că şi-ar fi recunoscut toate faptele. Aceasta rămâne de văzut. Pentru că, dacă şi le-au recunoscut cu adevărat pe toate, va fi pârjol.

De exemplu, România liberă spune că Dorin Cocoş l-a denunţat pe Vasile Blaga. Dar nu a făcut nici o referire la Elena Udrea.

Fostele VIP-uri ale României fac în puşcărie munci ce nu au făcut în viaţa lor în libertate, explică EvZ. Gică Popescu e grădinar, George Copos e tâmplar, Constantin Niculescu (fostul preşedinte CJ Argeş) e cizmar.

Avem o certitudine: Copos nu va mai face nici o ilegalitate după ce va fi eliberat. De frică. Tâmplăria generează la copoşi o teamă organică de infracţiuni.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu, informează Curierul naţional. Devine banal, raşchetarea corupţiei, făcută de către DNA, acoperă toată ţara.

Sinescu e cercetat pentru “5 infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, dintre care una în formă continuată, conflict de interese, uzurparea funcției și uz de fals”.

Curentul ne spune ceea ce a uitat Gabriel Marin de la Omnilogic să le spună procurorilor DNA: fapte de corupţie la greu.

Analiştii chestionaţi de Adevărul au decis: şi Klaus Iohannis este tot preşedinte jucător, ca şi Traian Băsescu, dar are alt stil decât fostul preşedinte.

Cocoş ca Cocoş, dar ne-a trecut Eurogrupul pe la ureche

Grecia şi Eurogrupul s-au înţeles aupra prelungirii acordului de împrumut, explică Bursa. Grecia va trebui să prezintă Eurogrupului un plan de combatere a fraudei fiscale şi de combatere a corupţiei.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share