home ECONOMIE Camera copilului: elemente și idei ingenioase de amenajare

Camera copilului: elemente și idei ingenioase de amenajare

Share

Orice părinte își dorește să îi ofere copilului său cele mai bune condiții de confort, dar și mobilier modern, astfel ca încăperea în care acesta își petrece timpul să fie pe gustul său. Sigur copiii nu fac abstracție de la astfel de detalii, nu ei care sunt atât de plini de idei și au o imaginație atât de bogată.

Pentru ca micuții să se simtă mereu în elementul lor și să se bucure de o atmosferă mereu primitoare, experții din spatele site-ului Nichiduta.ro, specializat pe vânzarea de articole pentru copiii mici și mari, îi întâmpină pe părinți cu o listă de elemente sau idei de amenajare ce ar putea face diferența în acest sens.

Un covor amuzant

Atunci când printre activitățile zilnice obișnuite ale copilului intră joaca pe jos, atunci cu siguranță că un astfel de element i-ar provoca bucurie. Cele cu imprimeuri sunt cu atât mai potrivite, dar de preferat este să fie realizate și dintr-un material care să se păstreze ușor. Chiar pe nichiduta.ro sunt disponibile astfel de modele, special dedicate micuților cu chef de joacă.

Un pătuț rezistent

Când cei mici încep să meargă singuri, aria de joacă se extinde de asemenea. Deseori părinții nu îi pot supraveghea la orice pas și aleg să facă din pătuț spațiul lor de joacă. Este de preferat în acest caz ca acesta să fie rezistent și stabil pentru a evita orice accident.

Rolul patului în sine însă este de a constitui locul de odihnă al copilului, deci echiparea corespunzătoare a acestuia este de asemenea necesară. O saltea potrivita pentru patut este fara îndoială de dorit, iar nichiduta.ro propune o varietate de modele în acest sens.

Jucării pe gustul micuților

Fără o metodă de divertisment, părinților le va fi cu atât mai dificil să se ocupe și de cei mici și să își îndeplinească și celelalte sarcini de peste zi. Astfel, rolul jucăriilor în viața copiilor nu poate fi contestat.

Este și modul în care aceștia își dezvoltă creativitatea, devin mai interesați de lucrurile de care sunt înconjurați.

Este foarte important ca jucăriile să fie alese în funcție de categoria de vârstă, să corespundă cu cerințele ce vizează siguranța copiilor. Spre exemplu, un puzzle cu piese mici nu este nicicum recomandat celor de până într-un an pentru că imediat le-ar duce la guriță. Cel mai bine este ca jucăriile să fie cumpărate dintr-un magazin specializat, care are mențiuni clare asupra vârstelor dedicate.

Centrele de activități

Se referă la acele articole care constituie un spațiu de joacă sigur pentru copii. Dispune de o salteluță moale pentru ca șederea să fie cât mai confortabilă, precum și de panou muzical ce redă povești și cântece, proiecție de steluțe pe tavan, arcadă cu jucării și alte astfel de detalii. Cu siguranță că orice copil s-ar bucura să aibă un astfel de loc în camera sa.

Iată câteva dintre acele detalii ce ar putea transforma camera copilului într-un adevărat paradis pentru acesta, în locul său magic și spațiul de joacă ideal. Pe nichiduta.ro sunt disponibile toate acestea într-o varietate de modele, la prețuri variate.

Citeşte şi
In ziua de astazi nu mai exista imaginea clasica a unui mic atelier in care
Criza financiară globală se apropie din nou, vrem - nu vrem, ca o consecinţă a
Daca vrei sa achizitionezi calculatoare second hand,  trebuie sa tii cont atat de performantele si
Vine perioada concediilor si, odata cu ea, vin si dilemele legate de bagajul copilasului tau,
Esti in cautare de haine de vara incredibile dar accesibile? Bun venit in club. Deci,
In cazul in care ai dinti deteriorati sau ai avut parte de inserarea unui implant
Ultimii 4-5 ani au reprezentat un boom in ceea ce priveste numarul turistilor din Bucuresti,
Liderul PSD Liviu Dragnea a spus Agenţiei de Presă Reuters că românii trebuie să aibă
Facebook se adaptează la minţile britanicilor, puţin diferite de ale restului europenilor: le cere britanicilor
Un studiu realizat de Asociatia Dental Office Managers (prima asociatie din Romania care specializeaza manageri
Share