home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Cabinetul Ponta e pe dric, nu mai are multe zile (revista presei)

Cabinetul Ponta e pe dric, nu mai are multe zile (revista presei)

Share

Cabinetul Ponta e pe dric, nu mai are multe zile (revista presei)

Cabinetul Ponta se duce-n istorie! Crin Antonescu, fostul lider al Partidului Naţional Liberal din vremuri de uselistă amintire, are incontinenţă mediatică în aceste zile. Partea bună este că, după toate probabilităţile, este ultima sau printre ultimele, pentru că se va retrage din politică. Înainte, spune tot şi dă în toţi. El e citat de Gândul spunând că Victor Ponta nu mai are multe zile în fruntea Executivului. Dă, Doamne!

Puterea aminteşte că deputaţii vor aviza azi a şaptea şi a opta cerere de arestarea a Elenei Udrea.

DNA i-a luat urma lui Raed Arafat, care ar fi făcut afaceri dubioase cu ambulanţe, explică EvZ.

De când s-a constituit prima dată prima estimare a prejudiciului realizat de fraţii Awdi la Rodipet, gaura făcută de aceştia, conform Curierului naţional, s-a triplat.

Pentru a merge la casat, RAFO Oneşti are aprobarea Cabinetului Ponta, conform ZF.

Channel 4 a dat cu bota-n români, iar românii au reacţionat la documentarul lor xenofob cu o manifestaţie de protest în faţa acestei tembelviziuni comerciale, aminteşte România liberă.

SIE ar fi pierdut cu brio războiul pentru supremaţie în serviciile secrete purtat în R. Moldova cu FSB, susţine Naţional.

Adevărul publică un articol despre dovezile intervenţiei ruse în Ucraina, care au fost prezentate ieri, la Kiev, sub titulatura ”Prezenţa. Dovada agresiunii trupelor ruse asupra teritoriului Ucrainei” şi a fost organizată de către administraţia prezidenţială şi un şir de structuri de forţă de la Kiev, în Piaţa Mihailovskaia, înainte de Marşul Demnităţii.

Un general bulgar, Todor Boiadjiev, a declarat că Rusia se teme să nu fie încercuită încă de pe timpul lui Ivan cel Groaznic. Curentul a consemnat.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share