home ECONOMIE BeYou Studio, mărturii cu sinceritate: de ce domeniul lor de activitate este atât de popular, secrete din culise și oferte pentru doritoare

BeYou Studio, mărturii cu sinceritate: de ce domeniul lor de activitate este atât de popular, secrete din culise și oferte pentru doritoare

Share

Pentru cei care încă nu știu, BeYou Studio este studio de videochat cotat foarte bine pe nișa de profil. Este unul dintre acele studiouri ce a rezistat și testului timpului, ce a dovedit că investește în echipă și oferă ceea ce înseamnă calitate și standarde în acest domeniu. Pentru că încă sunt controverse despre subiect, pentru că există atât de multe păreri încât acestea se triază după principii auzite, lămurim astăzi ce anume este sau nu adevărat despre un astfel de job.

Asocieri greșite

Se știe deja că printre cele mai comune asocieri cu videochatul se referă la imoralitate și indecenţă. Însă reprezentanții www.beyou-studio.ro țin să precizeze că lucrurile nu sunt deloc astfel. Un job în acest domeniu, dar mai ales în cadrul studioului lor presupune un cadru legal și se manifestă numai prin conversațiile ce au loc prin intermediul camerelor web.

Se poate spune că un job pe această nișă implică mai degrabă un fler pentru a purta conversații, a fi bun ascultător, a fi plăcut și răbdător în a asculta poveștile de viață ale celor care intră în conversații cu modelele. Până la urmă, dacă intenția acestora ar fi alta, cu caracter imoral, membrii ar putea oricând accesa tot felul de materiale video disponibile și în mediul online.

Persoane fără informații corecte

Se spune că despre ceea ce nu știi ai tendința să fii reticent, poate chiar să respingi ideea, indiferent de ceea ce presupune ea. Este efectul psihologic ce se leagă de teama de necunoscut. Se întâmplă ca și atunci când vine vorba despre acest domeniu de activitate să existe tot felul de controverse sau de idei nefondate, de informații greșite sau înțelese nu în totalitate.

Ce convinge o mare majoritate a fetelor de a porni pe un astfel de drum se referă la câștigurile foarte mari și la șansa de a evolua din acest punct de vedere. Nu mai este un secret faptul că indiferent dacă este vorba de stadiul de începătoare câștigurile pot fi foarte mari. Este vorba și de avantajul de a urma cursuri, un program de training pe care studiourile ce își permit și sunt de top le oferă tuturor modelelor ce întregesc echipa lor.

În cadrul unor astfel de cursuri se pune mare accent pe studiul limbii engleze, pe modul în care ar putea să existe o postură și o imagine mai plăcută a modelului, astfel încât membrii să aprecieze, dorind conversații cu acestea. Iar conversațiile înseamnă automat și încasări mai mari.

Decizia este numai a modelului

Indiferent de ceea ce unii sau alții ar spune, căci lumea vorbește neîncetat despre orice până la urmă, decizia este strict a modelului. Tot ea va fi și cea răsplătită ca atare, bucurându-se de o viață așa cum a visat. Trebuie să fie majoră, doritoare de a învăța despre ce presupune acest domeniu, odată ce se gândește că un astfel de job i se potrivește.

Un asemenea job este o experiență pe care cel mai adesea cele mai îndrăznețe din fire o acceptă. Ai nevoie de curaj să înfrunți prejudecățile și preconcepțiile ce sunt tot mai adesea auzite în jurul tău. Ai nevoie însă și de conștientizarea faptului că nu există niciun contact cu membrii, că avantajele de colaborare sunt multiple și că cerințele nu sunt exagerate.

Oferta de angajare în studiouri de profil

Un mare avantaj și ce îi diferențiază pe unii de alții se referă la condiții și la flexibilitate. Astfel, este permis și videochatul de acasă. Lucrând pe cont propriu pentru unele fete înseamnă șansa de a alege să muncească eficient, acumulând venituri mari în scurt timp.

Ca dovadă a faptului că interesul asupra acestui domeniu există, oferta de angajare este și ea aproape constant disponibilă. Cele interesate ar trebui însă să urmărească și cine stă în spatele unor astfel de anunțuri. Cu alte cuvinte studioul ales pentru colaborare ar trebui să fie unul de top, pentru că doar acestea își permit să investească în modele și în condițiile pe care le oferă acestora. Sunt cei care setează standarde și sunt și răsplătiți și cunoscuți pe piața de profil ca fiind maeștri ai nișei.

Citeşte şi
Vara a trecut, dar sezonul ofertelor last minute continua. Astfel, daca nu ai ajuns inca
~primar USL sustine candidat PDL~FMI: Romania si-a facut temele~Andrei Serban - workshop la Ipotesti~afacere de
Deficitul comercial al României a avansat cu 18,2% în primele 11 luni ale anului trecut,
S-a demonstrat ca de cele mai multe ori cand urmeaza sa amenajezi o locuinta, baia
Mugur Isărescu atacă dur Guvernul. Guvernatorul BNR susține că taxa pe lăcomie este o trăsnaie.
JTI România lansează Logic Compact, țigaretă electronică disponibilă începând de astăzi într-o serie de magazine
Nu pentru că nu ar rezista utilizării îndelungate, ci pentru că utilizatorii au ajuns să
Ceea ce susţinem de mai mulţi despre despre PSD spune acum despre Darius Vâlcov, consilierul
Senatorul liberal Florin Cîţu susţine că există o legătură strânsă între taxa pe lăcomie, inventată
Darius Vâlcov a negat că ar fi jucat la Bursă  în marja anunţului ministrului Finanţelor,
Share