home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Averea lui Felix dispare (revista presei)

Averea lui Felix dispare (revista presei)

Share

Averea lui Felix dispare (revista presei)Averea lui Felix dispare, încetul cu încetul. Devine tot mai mică. În acest caz, executarea silită, mai devreme sau mai târziu, va merge până la capăt. Averea lui Felix e formată din bunuri mobile şi imobile care trebuie executate silit de ANAF. Dacă ANAF nu face acest lucru, urmează noi dosare penale. Ce funcţionari de la Fisc îşi vor permite aceasta? Şi oare ANAF va fi sub contzrolul lui Ponta în urmăorii şapte ani?

Se alege praful de averea lui Dan Voiculescu făcută din contractele cu statul “Pentru a stinge prejudiciul din dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), instanța a decis identificarea bunurilor și conturilor care aparțin familiei Voiculescu și confiscarea acestora. În ultimii ani, mogulul media s-a specializat în afaceri cu statul. Astfel, DNA și ANAF s-ar putea îndrepta către aceste contracte pentru a acoperi prejudiciul” (EvZ)

ANAF recuperează anual doar 5 la sută din banii furaţi de condamnaţii penal. Statul are la dispoziţie şapte ani să ia cele 60 de milioane de euro de la Dan Voiculescu “Statul are la dispoziţie şapte ani să recupereze prejudiciul record de 60 de milioane euro din dosarul ICA-Voiculescu. Dacă în această perioadă nu recuperează prejudiciul, atunci el se prescrie, adică Voiculescu scapă de această datorie” (Gândul)

Kovesi: Antena 3 NU are nici o calitate în acest proces. Antena 3 nu va fi executată, nici un jurnalist nu a fost implicat în dosar “Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a declarat, luni dimineață, la Adevărul Live, că postul Antena 3 nu a fost confiscat, iar clădirea în care își are sediul este închiriată de la Grivco. Astfel, Antena 3 nu va fi executată, nici un jurnalist nu a fost implicat în dosar, a spus Kovesi” (România liberă)

Seful Jandarmeriei a cerut indicaţii de la Guvern!De parcă nu ar fi avut destule belele pe cap cu propriile dosare, aflate încă în cercetarea Parchetului Militar, şeful Jandarmeriei Române a reuşit să o comită din nou, dar de această dată destul de urât” (Naţional)

Cum explică Jandarmeria incidentele de la „mitingul spontan” al Antenei 3 “Agresorul care a lovit o jurnalistă de la B1TV, în timpul protestelor de la Cotroceni, este urmărit penal. Un manifestant care a atacat o altă jurnalistă încă nu a fost identificat. Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a dispus o anchetă care să evalueze cum au acţionat forţele de ordine” (Adevărul)

“Şi eu sunt varan” – parodia care face furori pe Internet “Inspirați de condamnarea lui Dan Voiculescu și de protestul Antenei 3, Mondenii de la Prima tv au creat videoclipul pe melodia «We are the world» cu titlul «Si eu sunt varan»” (Curentul)

Klaus Iohannis, desemnat candidatul ACL pentru prezidenţiale “Ca preşedinte, voi garanta direcţia spre Vest a României şi independenţa Justiţiei” (Curierul naţional)

NATO: Probabilitate ridicată pentru ca Rusia să intervină militar în Ucraina “Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) avertizează că Rusia ar putea ataca estul Ucrainei. Potrivit alianţei militare occidentale, forţele ruse vor invoca, într-o asemenea situaţie, misiunea umanitară” (Puterea)

Postari Similare
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share