home MASS MEDIA Ana Jitarita pusa pe liber de Peter Imre (BadPolitics)

Ana Jitarita pusa pe liber de Peter Imre (BadPolitics)

Share

In urma cu cateva zile, in blogosfera romaneasca a aparut informatia privind un asa-zis conflict intre Peter Imre, boss-ul de la Adevarul si Grigore Cartianu, redactor sef la ziar. Conflictul ar fi pornit de la faptul ca Imre ar fi dat afara un ziarist, trecand peste capul lui Gregoire, practica de altfel obisnuita in presa romaneasca, nu neaparat la Adevarul.

FOTO: Gloria78

Cine este insa ziaristul? Ei bine, este o ziarista – Ana Jitarita, de ale carei abilitati profesionale nu se indoieste nimeni. Problema ei a fost faptul ca la un moment dat a lucrat la Curentul, patronat pe vremea aceea de Mihai Iacob.

Si a scris naspa – nici nu este singura- de cine nu trebuia, adica de Peter Imre si Philip Morris. De unde sa stie ca peste ani avea sa dea tocmai peste Imre, care in general nu uita si nu iarta nimic, mare boss la Adevarul?

Ghinionul ei a fost ca dupa ce scapase de valul de concedieri de la 1 decembrie, intr-o zi s-a ntamplat ca Ana sa dea nas in nas cu Imre. Mare ghinion mare!. Bossul si-a adus aminte ca mai are totusi ceva de facut pentru a readuce lucrurile pe bunul fagas la Adevarul… citeste tot aici

Postari Similare
Eugen Nicolicea a fost întrebat de reporterii Adevărul la ce Universitate şi în ce an
Vă întrebaţi poate de ce umblă vorbele prin gurile celor de la Antena 3 fără
Deranjat de prezența presei, Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD de Constanța, a avut o ieșire
Mitică Iliescu se plânge că ar fi fost cenzurat de România TV atunci când a
Aşa cum am scris deja pe Facebook, l-am văzut astă-noapte pe jurnalistul Radu Moraru pe
"Senatul a votat Legea politizării Agerpres! Să vă fe ruşine!", a anunţat astăzi sindicatul jurnaliştilor
MediaSind, organizaţia reprezentativă a jurnaliştilor din România, cere demiterea ministrului Culturii. Lucian Romaşcanu este în
Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, s-a dat singur în gât pe sine însuşi, dezvăluindu-şi planurile. El
MediaSind atrage atenţia într-un comunicat asupra a ceea ce numeşte a fi un desant politic
Alexandru Giboi, directorul general al Agerpres, îşi exprimă îngrijorarea asupra politizării mass-media publice din România.
Share