home EVENIMENT Americanii ar aduce armament în România prin Kestral Group

Americanii ar aduce armament în România prin Kestral Group

Share

O firmă pakistaneză, Kestral Group, ar urma să fie interfaţa prin care americanii aduc în România înzestrare militară. Kestral lucrează pentru mari companii americane din industria militară.

Înzestrarea Armatei, în aer. Vinovatul este PSD. Înaltă trădare?

Kestral Group este cea mai importantă companie din sectorul de Apărare și de Securitate din Pakistan. Firma e specializată în consultanță și intermediere în domeniul contractelor de achiziții militare.

Americanii au pus mascat piciorul aicide mai mult timp

Kestral Group a anunțat că vrea să-și extindă business-ul în Europa de Sud-Est. Dar și că sediul din România va fi esențial în această privință. Grupul pakistanez lucrează pentru companii militare americane de top.

Printre acestea, Lockheed Martin, Raytheon, General Dynamics, Gulfstream Aerospace Corporation sau United Technologies. Firma este participantă la misiunea comercială guvernamentală a SUA Trade Winds 2017. Aceasta se desfășoară în prezent în România, la București.

Suntem încântați să anunțăm că acum am deschis un birou și în România. Vedem aici un potențial deosebit pentru a colabora cu diferite industrii și de a le oferi sprijinul nostru.

, a declarat CEO-ul Kestrla, Liaqat Ali Baig.

Americanii, pe filieră pakistaneză. Sediul din România, esenţial

Potrivit sursei menționate, sediul din România va fi esențial pentru dezvoltarea companiei în Europa de Sud-Est, Kestral intenționând să-și deschidă reprezentanțe și în Bosnia-Herțegovina, Macedonia și Serbia, spune Profit.ro.

 

“Producătorul de ambarcațiuni militare Zodiac Milpro, un client existent, este aici cu noi la București. El arată perfect tipul de organizație pe care o putem reprezenta în România”, a adăugat Liaquat Ali Baig.

Postari Similare
SUA a dispus iniţierea pregătirilor pentru plasarea bombardierelor nucleare în alertă permanentă.Aceasta în contextul tensiunilor
Coreea de Nord nu a arătat "nici un semn de interes" pentru discuții cu Statele
Alocarea de România a 2% din PIB pentru Apărare în următorii 10 ani e "o
Twitter a spus joi că a închis 201 conturi legate de operativi ruşi. Este vorba
Președintele Donald Trump a amenințat vineri cu o intervenție militară în Venezuela. Este o declarație
Relaţiile Statele Unite - Rusia au atins un nou punct minim, fiind marcate de serii
Vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, a făcut miercuri declaraţii foarte importante. Viitorul statelor din Balcani
Armata Statelor Unite mizează pe un program de exerciţii integrate la nivel global pentru contracararea
Conflict deschis între Statele Unite şi Rusia în aceste momente. 755 de diplomaţi americani din patru
Departamentul american de Stat a aprobat o posibilă vânzare de sisteme de rachete Patriot către
Share