Am avut un coşmar cumplit cu Simona Halep

Am avut un coşmar cumplit cu Simona Halep

Am avut nopţile trecute un coşmar cumplit cu Simona Halep, această vedetă a tenisului feminin mondial. Urmăriţi-mă puţin şi cruciţi-vă, pentru că sunt interzis, mă trec sudori reci şi acum, când rememorez ordaliile prin care am trecut.

Ei bine, se făcea că anul acesta Simona Halep juca finala Mastersului de la Singapore. Până aici, totul este în limitele normalului. Este normal ca numărul doi mondial să joace finala Mastersului. Ce urmează însă…

Halep juca acest meci şi cu Serena Williams, şi cu Maria Sharapova. Serena şi Maşa erau pe două terenuri suprapuse, în plan îndepărtat. Serena sus, Maşa jos. Terenul de sus era transparent.  Numai la prostii vă e capul, perverşilor…

Simona Halep era în plan apropiat, trebuind să joace şi sus, şi jos. Nu numai că o făcea, dar devenise aşa, nu ştiu cum, un mic monstrişor, cu muşchii ieşind în evidenţă ca la culturişti, cu picioarele mai groase decât în realitate.

Darren Cahill o manipula din tribună cu o telecomandă, ca la Play Station, făcând-o să se ducă exact acolo unde dorea el. Spun asta, pentru că din când în când camerele se opreau pe mâinile lui. Dar nu numai el făcea asta, ci şi Patrick Muratoglu cu Serena Williams şi Sven Groenefeld cu Maria Sharapova.

Fabulos însă era ce se întâmpla pe teren. În oftaturile comentatorului, care nu înceta să laude calităţile incontestabile ale marilor campioane Serina şi Maşa, explicând că numai o minune, greşeli în serie făcute de acestea o puteau face pe Simona să învingă. Apoi, când Halep câştiga câte un punct, comentatorul exclama admirativ: „Ce noroc pe capul jucătoarei noastre!„.

Iar eu aveam impresia că mă uit la alt meci, pentru că efectiv Halep juca fabulos. Serena şi Maria alergau că năsărâmbele pe teren, în timp ce Halep le dădea mingea mereu, amândurora, acolo unde nu erau, indiferent de teren.

La un moment dat, acestea, disperate de ceea ce le făcea Simona Halep, au încercat să schimbe între ele terenurile, una sărind pe cel de sus, cealaltă pe cel de jos, însă Halep a sesizat aceasta şi le-a dat mingea în aşa fel, că astea două, săracele, în disperarea lor, vrând ambele să lovească mingea parşivă a româncei, s-au lovit cap în cap, exact la nivelul terenului de sus.

Măi, tată, măi! Apoi m-am trezitără, lac de sudoare. Totul era sub control. Stere Halep era acolo. Şi Mama Dolores.

Darren Cahill venea când şi când şi îi spunea acelaşi lucru: „Joci foarte bine. Nu trebuie decât să fii mai agresivă, să nu mai joci din tribună şi să nu mai cedezi adversarului iniţiativa. Atunci vei câştiga, pentru că eşti mai bună„.

Simona juca şi pierdea la o japoneză cu nume simptomatic: Kurumi Nara. Cred că am scris corect.

Cel mai tare plugușor de până acum! :))Mulțumim și la mulți ani!!"Aho, aho, copii și frați,Stați puțin și nu mânaț...

Posted by Simona Halep on 31 Decembrie 2015
7 comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu este publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Anuleaza

7 Comments

 • Maria
  22 ianuarie 2016, 21:36

  Urmuz, Freud, Jung și cu mine suntem de aceeași părere: semnificația visului Dvs. este că finala Australian Open se va disputa între Serena și Maria. Și o să câștige Serena, c-așa-i în tenis. 😛

  REPLY
 • Serenul
  22 ianuarie 2016, 23:08

  Credeam ca este vorba despre tenis, nu despre fantasme. Momentan Halep e pe locul 2 (poate o sa fie pe 3) WTA si cam asta conteaza, nu ce vedem noi la tembelizor.

  REPLY
 • Florin Budescu@Maria
  24 ianuarie 2016, 20:08

  😛

  REPLY
 • Maria@Florin Budescu
  25 ianuarie 2016, 21:44

  Aud cu tristețe că finala AO (după părerea mea) prevestită de celebrul coșmar, a devenit confruntare în sferturi. N-ar fi mai corect ca în turul următor Maria să joace cu Carla, iar Serena cu Federer? o.O

  REPLY
 • Pro V
  22 martie 2016, 17:40

  din pacate anul asta, nu e anul ei. Nu a aratat nimic si a ramas pe 2 datorita evolutiilor la fel de proaste ale urmaritoarelor.

  REPLY

Economie

Politică

Puciștii

PSD, Partida Rusă

Regele Mihai