Ali Baba ar mai fi reuşit o dată să rămână în capul bandei de tâlhari

Share

Au fost ore tensionate înainte de şedinţa decisivă de mâine a partidului lui Ali Baba. Şeful haitei de hoţi a reuşit încă odată să-şi convingă acoliţii să nu-i ia gâtul.

Guvernul României a rămas în fondul de rezervă gol. Nema bani!

Liviu Dragnea a fost astăzi faţă în faţă cu cei care îl contestă în interiorul formaţiunii pe care o conduce. Cei care îi cereau lui Liviu Dragnea fie să facă un pas în spate ar fi picat la pace cu liderul PSD. Președintele partidului a făcut un apel la calm și unitate în partid.

Ali Baba s-a întâlnit cu ceilalţi şefi ai haitei

Printre cei cu care s-a întâlnit Ali Baba, dintre cei 40 de hoţi, a fost și fostul premier Mihai Tudose. Au participat de asemenea deputatul PSD Marcel Ciolacu, un apropiat al lui Mihai Tudose și Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.

La această întâlnire, s-au discutat cele mai fierbinți subiecte ale momentului – o posibilă remaniere în Guvern, pentru că sunt multe nemulțumiri în teritoriu legate de executiv, și un posibil pas în spate pe care ar putea să-l facă Liviu Dragnea.

La această oră, are loc o întâlnire informală la un restaurant din Neptun între premierul Viorica Dăncilă, miniştri, parlamentari şi lideri PSD din teritoriu. A ajuns și primarul Capitalei, Gabriela Firea, și este așteptat să ajungă în curând și președintele PSD.

Share