Acţiunea 2012: „Iohannis, nu eşti preşedintele nostru!”

Acţiunea 2012: „Iohannis, nu eşti preşedintele nostru!”

~Acţiunea 2012: Din online în stradă: Protest împotriva lui Iohannis~

Valul de nemulțumiri pe marginea pozițiilor recente ale președintelui României Klaus Iohannis se revarsă din mediul online în stradă. Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează un protest sub genericul „Nu ești președintele nostru!”, pentru a-i aminti șefului statului promisiunile făcute în campania electorală și pe cele de la începutul mandatului.

Sâmbătă, ora 18.00, miting Acţiunea 2012 la Piaţa Universităţii

Evenimentul va avea loc sâmbătă, ora 18:00, la Fântâna de la Piața Universității din București.

Acțiunea 2012 dorește să îi reîmprospăteze memoria președintelui Klaus Iohannis, la un an și trei luni de la numirea în funcție, cu declarațiile făcute în privința temei unirii României cu Republica Moldova.

Nu vrem o Românie a lucrului mințit sau o Românie a lucrului tăcut, vrem o Românie reîntregită, în fruntea căreia să se afle un președinte care să își onoreze promisiunile făcute față de cei din Țară, dar și față de cele peste 3 milioane de români de peste Prut. Ieșim în stradă să îi cerem lui Klaus Iohannis să iasă din pasivitate.

, a declarat președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion.

În timpul campaniei electorale din 2014, pe 7 noiembrie, candidatul ACL la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis, a afirmat că unirea României cu Republica Moldova e un lucru pe care numai Bucureștiul poate să îl ofere și numai Chișinăul poate să îi accepte, iar dacă cetățenii Republicii Moldova își doresc unirea cu România, atunci nimeni nu îi poate opri.

Acţiunea 2012: „Nu vrem o Românie a lucrului mințit sau o Românie a lucrului tăcut.”

Pe 17 februarie 2016, în schimb, în cadrul unei dezbateri publice, președintele României a precizat despre Unire că ar fi, în acest moment, un demers neserios și că Republica Moldova trebuie să adere la Uniunea Europeană mai întâi.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012
19 februarie 2016

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu este publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Anuleaza

Economie

Politică

Puciștii

PSD, Partida Rusă

Regele Mihai