home EVENIMENT Accident misterios în Area 51. Se ştie cine e victima, nimic altceva

Accident misterios în Area 51. Se ştie cine e victima, nimic altceva

Share

Un accident misterios a avut loc zilele trecute în Are 51, în deşertul Nevada, lângă Groom Lake. Se ştie cine este victima, dar cam atât. În ce condiţii a murit, ce făcea anume, este secret.

F-35A se află pentru prima dată în Estonia. Exerciţii de armonizare operaţională

Accident misterios. Locotenent-colonelul Eric Schultz a murit

5 septembrie 2017. Statul american Nevada. Ora locală 18.00. Un aparat de zbor pilotat de locotenent-colonelul Eric Schultz, unul dintre piloţii de top ai armatei americane, se prăbuşeşte. Locul – circa 160 km NV de baza Forţelor Aeriene Nellis.

Aceasta este în zona de antrenament care găzduieşte Area 51. Area 51 este o bază secretă a armatei Statelor Unite. Pilotul, 44 de ani, moare. Forţele aeriene recunosc abia după trei zile că acesta a încetat din viaţă. FA refuză să spună ce tip de aparat pilota.

Informaţiile despre tipul de aparat de zbor implicat sunt clasificate şi nu pot fi făcute publice.

, a declarat maiorul Christina Sukach.

Accident misterios. Ipoteze

1. este vorba despre avionul invizibil F-35. Autorităţile ar fi încercat să muşamalizeze cazul pentru a nu strica şi mai mult reputaţia acestui aparat de zbor. Recent, au fost semnalate mai multe incidente cu F-35 Lightning II. S-au produs incendii la motor, iar un pilot chiar a fost rănit.

2. este vorba despre F-117 Nighthawk. Acesta e un avion de atac folosit pentru a anihila apărarea aeriană a lui Saddam Hussein în primele minute ale operaţiunii „Furtună în Deşert“, din 1990. A-a renunţat la folosirea acestui tip de avion. Unii pasionaţi de aviaţie ar fi surprins imagini în apropiere de Area 51, care sugerează că acesta este folosit din nou.

3. SUA ar fi intrat în posesia unuia dintre cele mai performante avioane de luptă ruseşti – Su-27P. Acesta a fost dat în folosinţă pentru prima dată în 1985. El stă la baza celor dezvoltate în ultima perioadă de ruşi.

Proiectul B-21 Raider

4. este vorba despre un  bombardier american de ultima generaţie. În ianuarie 2016, Pentagonul a anunţat că a ales un nou model pentru înlocuirea vechii sale flote de bombardiere B-52. Dar şi a celor tip B-1B.

Proiectul B-21 Raider, derulat de Northrop Grumman, ar fi în valoare de 55 de miliarde de dolari. Detaliile sunt strict secrete, inclusiv preţul real. Nu se ştie dacă există un prototip de B-21 care poate fi pilotat. Însă aproape sigur, dacă acesta există, testarea lui se face în secret, într-o zonă precum cea în care a avut loc accidentul din 5 septembrie.

5. testarea unui nou tip de avion. Informaţii oficiale despre ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni nu vor fi date publicităţii prea curând. Military.com estimează că ar putea dura chiar ani buni.

 

Citeşte şi
~ziua cand loveste Mafia Lemnului~tunurile bancilor pe romani~cine blocheaza lucrarile la autostrada~Concurenta sanctioneaza un nou
In timp ce greii PSD organizau manifestaţii contra PDL în curtea propriului sediu din Piteşti,
Riscul accidentului nuclear major în Japonia a marit îngrijorarea în Europa, constrangand autorităţile să întăreasca
Măsurile au fost necesare pentru rezultat România cu o economie ieşită din derapaj. Suntem în
~Turbare in Sistemul Ticalosit din Justitie~Declaratiile lui Basescu~Aparitia Uniunii Social Liberale~Management mortal in minerit~Tahrir, libertatea
Instanţa supremă l-a condamnat definitiv pe fostul senator Dan Şova la trei ani de închisoare
Curtea Constituţională a României a fost sesizată cu o excepţie de neconstituţionalitate privind OUG 14,
Procurorii DIICOT au decis înaintarea unui memoriu către preşedintele României pentru ca Felix Bănilă să
Asociaţia Magistraţilor din România - filiala Cluj a fost dizolvată.Aceasta deoarece toţi judecătorii din acest
Wess Mitchell, adjunctul Secretarului de Stat al SUA, înlocuitorul Victoriei Nuland în poziția de responsabil
Share