110000 manifestanţi au fost expuşi la substanţe toxice de luptă. Pericol maxim

Share

Nu este o glumă. Este grav şi este foarte urgent. 110000 manifestanţi au fost expuşi vineri, 10 august 2018, la substanţe toxice de luptă. Se vorbeşte deja public despre clor, arseniu, fosfor.

Boicot la procurori. Parchetul Militar a rămas fără curent electric în pline audieri

Acesta este un genocid sau cel puţin o tentativă de genocid. Vom explica în continuare exact despre ce este vorba şi care este pericolul. Numle de cod al afacerii este simplu şi, în termeni militari, se codifică astfel: STL.

Oricine a făcut armata la infanterie în România, la termen redus, a urmat un curs de CANM. A învăţat despre aceste grozăvii. Pentru că exista pericolul unui război atomic-nuclear, am învăţat în primul rând despre armele atomice şi nucleare. Dar există armele chimice şi bacteriologice.

110000 manifestanţi, în pericol. Vieţile lor sunt periclitate

110000 manifestanţi pot suferi tot restul vieţii lor. Am atras atenţia de noaptea trecută asupra acestui fapt.

Depinde despre ce fel de substanţe toxice de luptă (STL) este vorba. Ceea ce urmează să descriu mai jos este groaznic. Ţineţi-vă bine, nu glumesc deloc, aşa stau lucrurile, asta este situaţia. Dacă ai instrucţie militară, ştii.

Avort spontan. Malformaţii la copii

Teoretic, 110000 manifestanţi sunt în pericol acum, pentru că au fost expuşi. Tânăra femeie de 25 de ani care a inhalat STL şi peste o lună sau un an rămân gravidă poate avorta. Sau poate de naştere unui copil cu malformaţii congenitale.

Ce înseamnă asta? Un deget în plus este o dulce melopee. Femeile pot da naştere unor copii cu două inimi, trei picioare, fără ochi. pot naşte copii cretini sau autişti. Aceleaşi lucruri se pot întâmpla la femeile gravide care au fost în masa de 110000 manifestanţi.

Ai fost gravidă în trei săptămâni pe 10 august 2018? Peste două săptămâni afli, făcând Testul Barza şi peste încă o săptămână urmează avortul spontan. Sau naşti un copil cu şase degete la picior ş.a.m.d..

Efecte permanente pentru tot restul vieţii

Roxana Iordache, vechea mea colegă de la România liberă de pe vremuri, scria recent că a inhalat gaze, că are simptome, dar că nu sunt grave şi că le duce pe picioare fără probleme. Nu este deloc aşa.

Eistă posibilitatea ca STL să acţioneze în timp şi situaţia să se agraveze treptat, mergând până la o degradare totală a metabolismului organismului şi deces. Acum, să numărăm puţin. În Piaţa Victoriei au fost 110000 manifestanţi. La spitale, la serviciile de urgenţă, s-au prezentat vreo 40.

Au primit primul ajutor şi au plecat acasă. Teoretic, sute, mii sau zeci de mii de manifestanţi pot suferi în timp. Sănătatea lor poate fi grav afectată, chiar dacă acum se simt aparent bine. În continuare, vom trece în revistă ce înseamnă STL.

Gazul CS

110000 manifestanţi

Compusul 2-clorobenzalmalononitril (numit și o-clorobenziliden malononitril; formula chimică: C10H5ClN2), un cianocarbon, este componentul principal al unui gaz lacrimogen cunoscut ca gaz CS, care este folosit ca armă în misiunile de menținere sau restaurare a ordinii publice.

Compusul reacționează cu umezeala de pe piele și în ochi, provocând senzația de arsură și închiderea imediată și necontrolată a ochilor. Efectele includ, de obicei, lăcrimare, tuse abundentă, descărcări nazale puternice pline de mucus, arsură a ochilor, pleoapelor, nasului și gâtului, dezorientare, amețeli și probleme de respirație.

Acesta va arde, de asemenea, locurile în care pielea este transpirată și/sau arsa de soare. Gazul CS poate provoca afecțiuni pulmonare grave și poate, de asemenea, afecta inima și ficatul în mod semnificativ.

Gazul toxic DM cu arsenic

Adamsita sau DM este un compus organic care, ca formulă chimică, este difenilaminclorarsină arsenică. Poate fi folosit ca un agent chimic de control al revoltelor. DM aparţine grupului de agenţi chimici de război cunoscuţi ca agenţi vomitivi şi gaze ilariante. Ca şi gazul CSS, este interzisă folosirea sa prin convenţii internaţionale la care România este parte semnatară.

110000 manifestanţi

Adamsita se dispersează ca aerosol. Căile respiratorii sunt primele vizate şi afectate de această STL. Cu toate că efectele sunt similare celor ale agenţilor de control de tipul CS, este considerat depăşit şi a fost înlocuit de gazul CS.

Faţă de CS, gazul DM este mai lent în efect imediat dar efectul său durează mai mult, uneori mai mult de 12 ore. După o perioadă de latenţă de 5–10 minute, în care ochii se irită, plămânii se umplu de mucus şi încep durerile de cap, ameţeala şi senzaţia persistentă de vomă.

Clorul gazos

Utilizarea la Ypres a clorului gazos de către armata germană, în 22 aprile 1915, cu scopul de a ucide soldaţii din trupele aliate, a avut efecte atît de devastatoare, încât a şocat şi a provocat o imensă panică în rândul combatanţilor. Faptul a fost considerat o barbarie de neiertat, chiar şi în contextul unui război.

Triflorura de fosfor

Trifluorura de fosfor PF3 este o substanţă extrem de periculoasă, foarte toxică  pentru organismul uman. Este un gaz inodor şi incolor care poate provoca incendiu. Densitatea faţă de aer este 3,03. Punctul de fierber este -101,8 grade Celsius.

Densitatea, în stare lichefiată, este 1,5. Punctul de topire este -151,5 grade Celsius. Prin dizolvare în apă, se descompune încet, cu formarea acidului fosforic şi a acidului fluorhidric. Nu arde în aer. Poate exploda în amestec cu oxigenul, formându-se fluorura de fosfor.

Share